Vittnesbörd

VAD HAR JESUS BETYTT FÖR DIG?

Gud gör fantastiska saker i våra liv, dagligen. Här har vi samlat några vittnesbörd från olika personer där idrott har varit en viktig del i att få lära känna Jesus. Hör gärna av dig till oss om du vill dela med dig av något som Jesus har gjort i ditt liv. Vi älskar att höra om allt som Gud gör.

Majoriteten av de som kommer på våra samlingar är människor som inte är kristna. Det kan vara lite macho stämning, så andaktsboken har känts väldigt bra att använda där det står om saker som kanske inte alltid är så lätta att prata om. 


Efter några veckor in i andaktsboken började saker komma igång och det var flera människor som bad och tog upp böneämnen för första gången. Det kanske inte låter som så mycket men jag tyckte det var en stor grej. Det var särskilt mäktigt i den miljö som ibland kan framträda på basketen.


Oscar Hultmar, ledare och deltagare i KRIK Uppsala 20+, Basket


KRIK. Basecamp 2019 var mitt första KRIK läger och omedelbart visste jag att det var ett svar till en bön för en sådan grupp efter jag flyttade till Sverige och att jag ville engagera mig i KRIK.


KRIK har blivit en viktig del av mitt liv. Det har blivit en plats att dela min forskning och kunskap om fysisk aktivitet med andra troende, medan KRIK-aktiviteter är en plats att träffa och uppmuntra varandra och dela tron i ett tryggt sammanhang. För mig är KRIK  en fantastisk plattform för att främja välbefinnande för hjärta, hjärna och själ!


/Emerald Heiland, ledare och deltagare i KRIK Stockholm Klättring

När jag kom i kontakt med KRIK kändes det som att jag kom HEM. Det var en gemenskap som omfamnade mig som en kram. Det var något nytt att få sporta och idrotta på roligt och lekfullt sätt jämfört med de gamla fotbollsträningarna. Sen det bästa av allt med KRIK var att få en kristen gemenskap

Har alltid varit en lägermänniska och är väldigt tacksam över alla KRIK-läger, där jag har lärt känna KRIKare i hela Sverige Gick KRIK linjen i Åre 2016/2017 och sedan dess har KRIK haft en speciell plats i mitt hjärta.  Nu leder jag även KRIK Luleå 20+ med en längtan att få visa fler studenter allt det underbara som jag har fått uppleva genom KRIK.

KRIK är bäst!!!

/ Hanna Lundgren, ledare och deltagare i KRIK Luleå 20+

Mer intervjuer hittar du här: Intervjuer