Starta en KRIK-grupp

KRIK-grupperna är grunden i KRIKs verksamhet och går ut på att kombinera idrott och kristen tro genom att skapa och sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje! KRIK-grupper kan se väldigt olika ut: En del är nischade på en idrott; andra blandar lekar och olika sporter. En del ses varje vecka; andra ordnar events och satsar mer på färre tillfällen. Ute, inne, gräs, grus, berget, till havs. Ta intresset för er idrott, och kombinera det med glädjen i den kristna tron! Det blir hur bra som helst!

Det är enkelt att starta en KRIK-grupp. Ni som vill starta samlas och håller ett enkelt möte. Sen kör vi! Ni får ett startkit innehållande ledartröjor, västar, ledarhandbok, andaktsbok, affischer, flagga och lite annat smått och gott. Som KRIK-grupp får ni ett gratis bankkonto med Swish-möjlighet och ett årligt ekonomiskt bidrag på 3 000 kr. Läs gärna mer här på på resursbanken om hur ni får en så bra start som möjligt för er grupp. 

Vi på kontoret vill göra det lätt för er att starta och leda en KRIK-grupp, så tveka inte att KONTAKTA OSS via telefon eller mejl!

SAMLA LEDNINGSGRUPPEN

Ett bra tips är att ha en samling med ledningsgruppen där ni kan prata om vad ni vill göra i er KRIK-grupp. Våga visionera och drömma stort tillsammans!

FRÅGOR ATT UTGÅ IFRÅN:

TA HJÄLP AV OSS

Vi vill gärna ha aktiv kontakt med alla KRIK-grupper. Ibland ringer vi upp och stämmer av läget, men däremellan är man alltid välkommen att höra av sig antingen via mejl, telefon, sms eller Facebook. Vi kan hjälpa er om det är problem som behöver lösas och/eller stötta er om det går trögt i gruppen. Kanske behöver ni en affisch till ett evenemang, tips och idéer på hur man kan utveckla gruppen eller hur man når nya målgrupper? Det är alltid roligt när ni hör av er till oss. Vi har genom åren samlat på oss mycket erfarenhet och vill gärna dela den med er. Era drömmar och er längtan med KRIK ser vi som vårt jobb att vara med och förverkliga.

Kontakta oss gärna