MEDLEMSKAP

KRIK är en ideell ungdomsorganisation som vill sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. Som medlem ger du KRIK möjlighet till mer ekonomiskt bidrag vilket hjälper till att skapa fler läger, fler grupper och fler chanser att nå ut med evangelium genom idrotten. Medlemskapet är helt gratis för dig under 26 år, men behöver förnyas varje år.

Du kan enkelt bli medlem och uppdatera medlemskapet via hemsidan.

MEDLEMSKAPET ÄR VIKTIGT

KRIK drivs till stor del av ideellt engagemang men är också beroende av antalet medlemmar. Varje medlemskap genererar ett ekonomiskt bidrag från staten som går direkt ut i verksamheten med grupper och läger. Som medlem är du alltså med och stöttar KRIK utan att det kostar dig själv något - BLI MEDLEM.

SOM MEDLEM

Som medlem är du en del av en stor kristen idrottsorganisation, du får KRIK-nytt varje år och rabatt på KRIK-läger. Medlemskapet kostar 100 kr/år för dig som är 26 år eller äldre (räknas från året du fyller) och betalas in genom en faktura som mejlas till dig i samband med att du blir medlem. Du kan betala avgiften via swish eller kort. Om du inte har fått någon faktura kan du höra av dig till info@krik.se.

Tack för att du är medlem och en viktig del av KRIK.

MEDLEMMAR KOPPLADE TILL ER KRIK-grupp

Som KRIK-grupp har ni X antal medlemmar anslutna till er. KRIK har ett centralt medlemsregister där alla medlemmar själva väljer vilken KRIK-grupp man vill tillhöra när man blir medlem. Om man inte gör det så blir man kopplad till den KRIK-grupp som ligger närmast där man bor.

Vi uppmuntrar alla KRIK-grupper att aktivt jobba för att kontinuerligt få in nya medlemmar. Det gör man enklast genom att ha med sig fysiska lappar på samlingarna och får folk att skriva upp sig som medlemmar. Självklart går det också bra att få in nya medlemmar digitalt genom att gå in på länken BLI MEDLEM. Det är även där ni som ledare fyller i de uppgifter som ni får in på de ifyllda medlemslapparna. Har ni väldigt många lappar och inte orkar med det jobbet själva så är det bara att posta lapparna i ett brev till KRIK-kontoret så löser vi det. Saknar ni medlemslappar? Mejla sahra.gillberg@krik.se så skickar vi ut lappar till er omgående!

Se hela tiden till att värva nya medlemmar, så att KRIK och er grupp kan växa! Ha alltid med er medlemslappar och pennor till samlingarna. Det är ju gratis att vara medlem om man är under 26 år så alla borde vara medlemmar, eller hur?!

Varför medlem?

  1. Som medlem är du är viktig pusselbit i en stor kristen ungdomsorganisation, där vi tillsammans får vara med och bygga Guds rike, leda och inspirera ungdomar till att följa Jesus.

  2. Du får rabatt på alla KRIK-läger som arrangeras samt vår medlemstidning “KRIK-Nytt” en gång per år.

  3. Tack vare ditt medlemskap skapar du möjligheter för KRIK att utveckla sina KRIK-grupper och läger: viktiga kristna sammanhang där Jesus är i centrum!

FÖRSÄKRING: Om olyckan skulle vara framme under en KRIK-samling är du som KRIK-medlem försäkrad genom Folksam. Läs mer under fliken försäkring.